Türkiye’de bir ilk! İnanır Group ve İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi iş birliği sağlık sektörüne ışık tutacak.

turkiyede-bir-ilk-inanir-group-ve-istanbul-universitesi-istanbul-tip-fakultesi-is-birligi-saglik-sektorune-isik-tutacak.jpg

Medikal estetiği ve profesyonel kozmetiği Türkiye’de profesyoneller ve tüketicilerle buluşturan İnanır Group, üretimine başladığı yerli ve milli yatırımı Revocool ile sağlık, wellness, longevity, fitness, recovery ve spor gibi birçok alanda bir ilke imza attı.

Soğuk havanın dünyaca kabul edilen sayısız faydasını en son teknolojiyle buluşturarak Revocool markasını yaratan İnanır Group, yeni yatırımı ile dünyaya örnek olacak.

Revocool, geliştirdiği elektrikli tüm vücut kriyoterapisi (WBC) teknolojisi ile sağlık, spor ve akademik alanlardaki çalışmalara ışık tutacak.

 

TÜRKİYE’DE BİR İLK!

Benzerleri dünyada sadece 4 ülkede ve çok az sayıda üretici tarafından üretilen, dünyada 5. ülke olarak Türkiye’de geliştirilen ve dünya çapında çok önemli bir rekabet gücüne sahip olan Revocool, özel teknolojisi, yerli ve milli yazılım ve donanımıyla Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Türkiye’nin en eski ve köklü kurumlarından İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ile protokol imzalayan İnanır Group, yeni yatırımı Revocool ile artık bilimsel çalışmalara da kaynak olacak.

İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek ve İnanır Group Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İnanır tarafından imzalanan protokol ile Spor Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bülent Bayraktar’ın katkılarıyla, sağlık alanında farklı branş ve uzmanlık dallarında, Revocool ile bilimsel ve akademik araştırmalar yapılması kararlaştırıldı. Bu araştırmaların sonucunda elde edilecek veri ve bulgular ülkemizde ve uluslararası kaynaklarda yayımlanacak.

10 Haziran Pazartesi Günü İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Spor Hekimliği’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan İnanır Group Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İnanır; ‘Yerli ve milli yatırımımız Revocool’un bilimsel ve akademik araştırmalarda kullanılacak olması bizim için gurur verici.  Üreticisi olduğumuz Revocool’un kısa sürede bir dünya markası olacağına inancımız tam. Sağlık, spor, wellness, fitness, longevity ve recovery gibi birçok alanda kullanılan ve sağlık sektöründe çığır açacak olan bu yöntemi İstanbul Tıp Fakültesi’nin değerli desteği ile dünyaya tanıtmak bizim için çok büyük bir onur.’ şeklinde konuştu.

 

Revocool Hakkında:

Medikal merkezler, spor kulüpleri, güzellik merkezleri, wellness ve spa merkezleri, otel ve havalimanı gibi ortak kullanıma açık alanlar olmak üzere kişisel kullanım amaçlı da tercih edilebilen, tasarımı ve yüksek teknolojisiyle en üst düzey donanıma sahip Revocool Kriyo Kabinler; Aura 8, Pengu ve Wolf modelleriyle fark yaratıyor.   

Antrenman öncesi ve sonrası toparlanma, performans artışıyla beraber kan dolaşımını hızlandırmaya olan etkisiyle Revocool, kas ve eklem ağrılarının önemli ölçüde azalmasına destek olurken, doğal yollardan kilo vermeye katkı sağlıyor. Vücudun genel ruh halini olumlu yönde etkilediği bilinen endorfinlerin salgılanmasına ve böylece stres ve kaygı bozukluğunu iyileştirmeye destek oluyor.

Uyku düzeni ve cilt yapısında olumlu etki sağlamaya yardımcı olduğu gibi, eşsiz bir zindelik hissi ile bedeni ve ruhu canlandırmaya katkı sağlayan bir terapötik uygulama olan Revocool, eksi 85 dereceye kadar soğutma gücüne sahip. Revocool, nitrojensiz olması, elektrikle çalışması ve aynı zamanda işletme maliyetinin ekonomik olması gibi özellikleri ile hızlı, pratik ve güvenli bir kullanım imkanı sunuyor. İnanır Group güvencesiyle Türkiye’de bir ilke imza atan Revocool’a dair detaylı bilgiye www.revocool.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*