ING’den sektöre yön veren bir yenilik: Turuncu Hesap’ta Bitmeyen Hoş Geldin Faizi

ING müşterileri artık, Turuncu Hesap’ta avantaj sağlayan ürünleri kullanarak Hoş Geldin dönemini uzatabiliyor, birikimlerini Bitmeyen Hoş Geldin Faizi ile değerlendirilebiliyor ve ne kadar çok ING’li olursa o kadar çok kazanıyor. Üstelik ING müşterileri Turuncu Hesabı, ING Mobil üzerinden zahmetsiz ve kolay bir şekilde açabiliyor. ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç, “Dijital gücümüz ve yenilikçi duruşumuzla şu ana kadar birçok ilke imza attık. 2011 yılında hayata geçirdiğimiz, 2 milyonu aşkın müşteriye ulaşan amiral gemimiz Turuncu Hesap da inovatif duruşumuzu yansıtıyor. Tamamen dijital bir banka olarak müşterilerimiz için fark yaratmaya devam ederken, aynı zamanda avantajlı ürünlerimizle müşterilerimizin paralarını her gün büyütüyoruz. Bu vizyonumuzu yansıtan ve müşterilerimize yüksek faizle birikimlerini değerlendirme imkanı sağlayan Bitmeyen Hoş Geldin Faizi uygulamamızla sektör öncülerinden biri olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Dijital dönüşüm yolculuğunda attığı adımlarla tamamen dijital hale gelen ING Türkiye, vade derdi olmadan günlük faizle birikim yapma imkanı sağlayan Turuncu Hesap’ta Bitmeyen Hoş Geldin Faizi uygulamasını hayata geçirdi. ING müşterileri artık, Turuncu Hesap’ta avantaj sağlayan ürünleri kullanarak Hoş Geldin dönemini uzatabiliyor, birikimlerini Bitmeyen Hoş Geldin Faizi ile değerlendirilebiliyor ve ne kadar çok ING’li olursa o kadar çok kazanıyor.

İlk kez Turuncu Hesap açanlar, ek ürünler ile 105 güne varan Hoş Geldin Faiz döneminden yararlanabiliyor.  

ING müşterileri ilk kez Turuncu Hesap açtığında koşulsuz 45 gün Hoş Geldin Faizinden yararlanırken, avantaj sağlayan ürünleri kullanarak 105 güne kadar bu dönemi uzatabiliyor. Bu kapsamda ING’liler, Turuncu Ekstra programı ile alışverişlerinde Banka Kartını kullanarak puan topladıklarında Hoş Geldin dönemine 30 gün daha ekleyebiliyor. Ayrıca, birikimlerinin bir kısmını Turuncu TL Hesap bakiyelerine göre belirlenen tutarda, seçili yatırım fonlarında değerlendirdiklerinde Hoş Geldin dönemine 30 gün daha ekleniyor.

ING’liler, avantaj sağlayan ürünleri kullanarak Bitmeyen Hoş Geldin faizi ile kazanmaya devam ediyor.

Hoş geldin Faiz dönemi sona eren ve Turuncu Hesap’ı olan ING müşterileri ise, Turuncu Hesap’ta avantaj kazandıran ürünleri kullanarak faiz oranlarını artırabiliyor ve Bitmeyen Hoş Geldin Faizi ile birikimlerini değerlendirebiliyor. Ek faiz kazandıran kredi kartı, sigorta poliçesi, yatırım fonu ve Turuncu ekstra ürünlerindeki hedefleri yakalayan ING müşterileri, her bir ürün için ek faiz kazanarak toplamda %52 oranında Bitmeyen Hoş Geldin Faizinden yararlanabiliyor. 

Tuğçe Bora Kılıç: Bitmeyen Hoş Geldin Faizi uygulamamızla sektör öncülerinden biri olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Yenilenen Turuncu Hesap ile ilgili değerlendirmelerini aktaran ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç, “ING Türkiye olarak şu ana kadar dijital gücümüz ve yenilikçi duruşumuzla birçok ilke imza attık. 2011 yılında bir ilke imza atarak hayata geçirdiğimiz amiral gemimiz Turuncu Hesap, inovatif duruşumuzu yansıtan en iyi örneklerden biri. 2 milyonu aşkın müşteriye ulaşan Turuncu Hesap ile son bir yılda hacmimizi ikiye katladık. Turuncu Hesap ile müşterilerimize günlük yüksek faizle mevduatlarını değerlendirme ve ihtiyaçları olduğunda vade derdi olmadan birikimlerini kullanma fırsatı sunuyoruz. Tamamen dijital bir banka olarak müşterilerimiz için fark yaratmaya devam ederken, aynı zamanda avantajlı ürünlerimizle müşterilerimizin paralarını her gün büyütüyor, kendimizi kazandıran dijital banka olarak konumluyoruz. Bu vizyonumuzu yansıtan ve müşterilerimize yüksek faizle birikimlerini değerlendirme imkanı sağlayan Bitmeyen Hoş Geldin Faizi uygulamamızla sektör öncülerinden biri olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu uygulamamızla aynı zamanda tasarruf etmek isteyen müşterilerimize de avantajlı fırsatlar sunuyoruz, müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve paralarını büyütmek için yenilikçi ürünler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.    

ING Mobil üzerinden zahmetsiz ve kolay bir şekilde Turuncu Hesap açılabiliyor.

Turuncu Hesap’tan para çekildiğinde veya hesaba para yatırıldığında vade bozulmuyor, birikimler günlük faiz kazanarak değerlendirilebiliyor, farklı para birimlerinde hesap açabiliyor. ING müşterileri Turuncu Hesap’ı, ING Mobil üzerinden zahmetsiz ve kolay bir şekilde açabiliyor. Üstelik yenilenen tasarımıyla ING Mobil üzerinden avantajlı tüm ürünler tek bir ekrandan takip edilebiliyor. Aynı zamanda müşteriler, ING Mobil’de yer alan Cebimdeki Danışman üzerinden haftanın 7 günü gece 12’ye kadar görüntülü görüşme ile bilgi alarak işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*